torsdag 5 september 2013

VECKA 36

Vi tycker att vi har kommit igång väldigt bra med våra delvis alldeles nya grupper.För att det ska bli lugnare för alla under vår efterlängtade ombyggnad delar vi upp barnen vissa tider under dagen. Det underlättas av att vi, förutom Sörgården, även har tillgång till vårt fantastiska uterum och ettornas klassrum. Nämnas bör att vi kommer få det otroligt fint när renoveringen är fullt genomförd.

Frukost serveras nu från 7.00 - 7.30. För att hinna äta frukost i lugn och ro behöver barnen vara på plats innan 7.30. Efter 7.30 är frukosten bortdukad så var snälla och respektera tiden !

Under vecka 36 började Albin Brunelius hos oss på fritids och i förskoleklassen, vi hälsar Albin och hans familj hjärtligt välkomna till oss.

Tisdagen den 10/9 är det fritidsfotografering. Norr och Sörgården kommer att fotograferas mellan 14.30 och 15.30. Det är roligt om så många barn som möjligt kan vara med på fotot.

När ni hämtar ert / era barn är det jätteviktigt att ni talar om för någon av personalen att ni går hem så inga missförstånd uppstår.

Bloggen kommer att vara den huvudsakliga informationskanalen mellan fritids och hemmet, så prenumera gärna på den så går ni inte miste om någon information.

/ Personalen på Bullerbyn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar