fredag 23 september 2016

Vecka 38-39

Hej!

Under veckan har vi pratat och haft samarbetsövningar. Hur gör man när man samarbetar? Många kloka svar som ex hjälpa någon som ramlat och slagit sig, sitta bredvid vem som helst i samlingar och hjälpa varandra att städa fast man inte varit där och lekt. Vi har haft kompismassage, samarbetsövning med rockringar och även varit i idrottssalen där vi haft ärtpåsar mellan varandra på olika vis samtidigt som vi går framåt.
I ateljén har vi gjort löv.

Nästa vecka börjar vi jobba med arbetsro i värdegrundstrappan och vi på fritids ändrar det till lekro.
Hur gör jag för att det ska bli lekro? Vad ska jag tänka på?
Ur Allmänna råd " Alla som arbetar i skolan ska samverka för att göra skolan till en god miljö för utveckling och lärande"

På torsdag är det fotografering för oss på fritids kl 14.45-15.05. Vi vill gärna att så många som möjligt kan vara med på fotot så dom så som har en tidig hemgång vill vi gärna att dom stannar kvar tills fotograferingen är klar.

// Trevlig helg!

Information från rektor:

Angående konstgräsplan

Vår förhoppning var att den fina konstgräsplan vi fått skulle kunna utnyttjas av elever på fritids i samspel med elever som gått hem. Tyvärr har vi efter några veckor in på terminen sett att detta är en svår kombination. Det har varit mycket bråk och hårda ord mellan de elever som är där på sin fritid. Detta har påverkat fritidsverksamheten negativt för både personal och elever. För de elever som inte har fritids men är intresserad av att delta i aktiviteter är man välkommen att skriva in sig på fritids. För övriga är konstgräsplanen tillgänglig efter klockan 16.30. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar