fredag 25 november 2016

v 47-48

Hej

Veckan som gått har rullat på i en väldig fart. Vi har haft fullt upp med kunskapsfestival för ettorna.

På samlingen har vi utvärderat höstlovet. Eleverna tycker att det var ett roligt lov med många aktiviteter som de själva varit med att önska. Spa med bl.a. fotbad var nog favorit hos de flesta. Ur allmänna råden för fritidshem " Undervisningen ska utveckla elevens förmåga att ta personligt ansvar. Genom att delta i planering och utvärdering av den dagliga undervisningen, kan eleven utveckla sin förmåga att utöva inflytande och ta ansvar". 
Vi har fortsatt med pyssel och många har börjat rensa och ta hem saker från sina lådor.
Vi har en väldig pappersåtgång och har pratat om det på samlingen. Vi kom överens om att använda pappret på ett bra sätt och sudda eller vända på pappret i stället för att ta ett nytt papper om man vill göra om.
Uteaktiviteten i torsdags var rolig, Vi lekte snappa vante, dansstopp och tvillingkull. Lekar är ett uppskattat inslag av eleverna. och vi leker mycket både ute och inne i idrottsalen. Snappa vante är en favorit!

Nästa vecka kommer ljuva dofter spridas på fritids då vi börjar vi baka till vårt drop-in som är den 9/12 kl. 13-16. Vi smygstartar med lite julpyssel och går till idrottsalen..

Ha en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar