måndag 28 augusti 2017

Vecka 34-35

Hej!
Nu är vi äntligen igång och det har varit full aktivitet denna vecka. Vi har övat mycket samarbete genom lekar som "här kommer vi", "rockringen", "under hökens vingar kom" och "affären". Det har varit väldigt uppskattat av barnen och många har varit med.
Vi kommer även nästa vecka fortsätta med samarbetsövningar och lekar för att lära känna varandra bättre.

Utdrag ur Lgr11:
" kan samspela i möten med andra människor utifrån kunskap om likheter och olikheter i livsvillkor, kultur, språk, religion och historia"

Vi på Bullerbyn arbetar med sittare och löpare. Löparen är den person som svarar i telefon, har föräldrarkontakten och den ni ska säga till när barnen går hem. I hallarna anslås vem som är dagens löpare med fotografi och namn, och den har också en bricka som det står löpare på. Sittaren är de pedagogerna som har barnfokus och är aktivt med barnen.

Vi pedagoger som arbetar med era fina barn är Helene Fredriksson, Anna Åberg, Wiktoria Taengh, Jocke Dahl, Therese Haglund, Theodora Andersson Fragoulis, Peter Hillerius, Sofia Holm och Desiree Farneborn Regner.

I våra hallar sitter anslag om veckans aktiviteter.








Vecka 35
Måndag: Indiansmyg
Tisdag: Hur mycket är klockan
Onsdag: Tvillingkull
Torsdag: Godmorgon, godmiddag, godkväll
Fredag: Gemensam aktivitet på konstgräs

Fyll på barnens lådor med extra kläder i hallen, det kommer gå åt nu när hösten kommer. Märk också kläderna med namn så vi lätt kan hitta och lägga på rätt plats om något skulle försvinna





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar