måndag 21 maj 2018

Vecka 20-21

Hej!

Denna vecka har varit mycket förberedelser inför kunskapsfestivalen och vi har njutit för fullt i det fina vädret. Det har blivit mycket utelek, det spelas fotboll och byggs kojor i skogen.



Det är kunskapsfestival onsdag och torsdag denna vecka men det är bara på onsdag fsk-klassen är med vilket betyder att vi på fritids bara har tillgång till halva avdelningen eftersom förskoleklassen håller till på andra halvan med sina samtal.

Nästa vecka har vi utemålning på stafflier och spännpapper.  Kunskapsfestival på tisdag vilket betyder likadant som denna vecka.
Fritidsgympa som vanligt på onsdag och på fredag går vi till nya lekparken och leker.

KOM IHÅG att titta i matsalskorridoren på kvarglömda kläder, kanske är det något ni saknar.Kläderna ligger kvar denna vecka. 


Lite info om bygget.....


Idag, 15/5, kommer lekförrådet (som står på gaveln vid Bullerbyns ingång) att flyttas utifrån att de ska spärra av och börja bygga det nya fläktrummet. Därav kan inga cyklar parkeras någonstans på gaveln utan vi hänvisar till cykelparkeringen nedanför träslöjden i första hand och vid parkeringen i andra hand. Det medför också att vi inte får gå in där så fsk klassbarnen som har samling vid byggis och drama går in vid ingången vid playmo rummet även alla som går i 1:an på Bullerbyn. Dom som har samling i spelhålan och ateljén går in vid ingången på bullerby sidan. Hur länge detta ska pågå vet vi inte i dagsläget.

Vi hade en härlig dag på fritidshemmensdag i förra veckan. Här kommer det lite bilder.....










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar