fredag 12 oktober 2018

Vecka 41-42

Hej!

Den här veckan har vi gjort sniglar med trolldeg och kastanjer -jättesöta! Sofia har haft en musikstund där eleverna fick trumma och sjunga. Vi var i idrottshallen för första gången på terminen och det var populärt. Där lekte vi kullekar som eleverna önskat. Under fredagen fick eleverna prova på datorerna med matte och svenska spel vilket var väldigt uppskattat.


Nästa vecka fortsätter vi på hösttemat och börjar lite med halloweenpyssel. Vi kommer även att ha musikaktivitet och lekar. Vi avslutar veckan med justdance som är musik och rörelse med hjälp av smartboarden.
Utdrag från LGR11 ".... initiera, organisera och delta i lekar av olika slag"

Vi på Bullerbyn har haft telefonlistor med godkännande från er föräldrar hängandes i kapprummen vid kompislek. Det är era telefon nr som andra föräldrar kan nå er om dom vill  för att underlätta vid lek med kompisar. Den listan har vi gjort innan, men som ni vet har vi den nya lagen, GDPR, att rätta oss efter. Nu får ni själva skriva upp namn och telefon nr på en lista som hänger i kapprummen för att underlätta vid kompislek om ni vill- det är frivilligt.....

Information bygget från rektorerna:
Under de kommande två veckorna kommer gångvägen upp från parkeringen att vara innanför det inhägnade området. Vi kan gå i skogskanten men vi vill be er att i möjligast mån använda en annan väg under dessa veckor.
Cyklar får bara parkeras på gräsytan vid längdhoppsbanan, INTE i skogskanten vid gångvägen. Det finns en cykelparkeringen nedanför träslöjden som är bättre att använda.
Ska man hämta/lämna på fritids Bullerbyn går man utmed fotbollsplanen förbi idrottshuset och ut på den gångvägen som finns där.

Vänligen
Ledningen

// Trevlig helg önskar vi på Bullerbyn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar