lördag 16 september 2017

Vecka 37-38

Hej!

I veckan som varit har vi fokuserat på uteaktiviteter så som kinesiska muren och snappa vante. I drama har vi haft rörelsesagor samt lekt hela havet stormar. Det har även varit mycket skapande och finmotorisk träning genom sockermålning och pärlplattor.

Nästa vecka är det dags för fotografering, vi på fritids ska fota oss på onsdag kl 14:20-14:40 så vi vill att så många som möjligt kan vara med.
Det är också sista veckan vi jobbar med området - Normer och värden- i vårt  årshjul.( sitter uppsatt i våra hallar)  Under veckan kommer eleverna få en hemlig kompis som man tänker och bryr oss lite extra om. Man kan tex fråga om personen vill vara med att leka eller hjälpa till och vara lite extra omhändertagande om just denna kompis. Det blir lite spännande och se om man kan klura ut vem som var just sin hemliga kompis.
Vi kommer fortsätta leka ute, det är det många som uppskattar och vill vara med på dessa aktiviteter. Både utelekar och hemlig kompis är utmärka sätt att lära känna nya kompisar på.
Ny lek som kommer introduceras är linjekus och vi kommer börja med snörmålning i ateljén.

Ur LGR11: .."Främja elevernas förmåga och vilka till ansvar och inflytande över den sociala, kulturella och fysiska skolmiljön".








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar