söndag 24 september 2017

Vecka 38-39

Hej!

Den här veckan har vi bl. a, spelat innebandy på konstgräset, lekt alla ekorrar byter bo och gjort snörmålningar i ateljén. Vi skulle ha introducerat en ny lek ; linjekus, den hann vi inte med pga fotograferingen men den får vi leka i nästa vecka istället. Våra elever är väldigt leksugna, dom frågar varje dag vad vi ska leka för lek, vilket är jätteroligt!
Fotograferingen gick alldeles utmärkt. Fotot vi tar på fritids är en gruppbild som kommer att finnas med i skolkatalogen.
Vi har också utvärderat "Hemlige kompisen" tillsammans. Det var inte så lätt att klura ut vem som var den hemliga kompisen! Vi gav varandra tips på vad man kan göra för sin kompis och det blir lättare ju mer vi lär känna varandra. Vi kommer fortsätta med hemliga kompisen flera gånger under terminen och  det är ju härligt att få känna sig extra omhändertagen då och då!

Nästa vecka  fortsätter vi med lekar och pyssel i ateljén. På onsdag är det studiedag, skolan är stängd, så det är fritids hela dagen. På förmiddagen har vi gemensamma aktiviteter tillsammans med de andra avdelningarna, Mattisborgen och utefritids..
Värdegrundstrappan vi jobbar med under veckan är " Jag bidrar med arbetsro/ lekro.

Ur LGR11: .."Främja elevernas förmåga och vilja till ansvar och inflytande över den sociala, kulturella och fysiska skolmiljön".

/ Trevlig helg!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar