måndag 3 september 2018

Vecka 35-36

Hej!

Nu är vi äntligen igång och det har varit full aktivitet denna vecka med mycket lek både ute och inne, garnbollstillverkning, pärlning och så har vi ju första parkett vid grävningen utanför Bullerbyn.
Nästa vecka kommer vi att öva mycket samarbete genom lekar som "här kommer vi", "rockringen", "under hökens vingar kom för att lära känna varandra bättre.

Utdrag ur Lgr11:
" kan samspela i möten med andra människor utifrån kunskap om likheter och olikheter i livsvillkor, kultur, språk, religion och historia"

Vi på Bullerbyn arbetar med sittare och löpare. Löparen är den person som svarar i telefon, har föräldrarkontakten och den ni  ska säga till när barnen går hem. I hallarna anslås vem som är dagens löpare med fotografi och namn, och den har också en bricka som det står löpare på. Just nu finns det bara en lapp med namn på den som är löpare då vi ej har hunnit fotografera alla. Sittaren är de pedagogerna som har barnfokus och är aktivt med barnen.

Vi pedagoger som arbetar med era fina barn är Helene Fredriksson, Sara Göteskog, Sofia Thorsell, Maja Strid, Olivia Broman, Annelie Lindau, Simon Rodling , Linda Viberg, Albin Ivarsson-Hamberg, Matilda Karlsson, Sofia Holm och Desiree Farneborn Regner.

I våra hallar kommer det att sitta anslag om veckans aktiviteter.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar