fredag 7 september 2018

Vecka 36-37

Hej!

På Bullerbyn är det full rulle och under veckan som varit har även aktiviteten med grävandet framför vår ingång tilltagit, det har varit lite obekvämt att komma fram till vår dörr och under nästa vecka kommer denna ingång vara helt avstängd. Vi kommer då ha ingången till Bullerbyn på andra sidan huset, om man rundar huset där Bullerbyn är så kommer det vara första dörren man ser.

Denna vecka har garnbollarna fortsatt att pysslas fram och det kommer fortsätta även nästa vecka. I onsdags var vi ute på konstgräsplanen en god stund efter mellanmålet och lekte bland annat under hökens vingar kom och lite kull-lekar. Nästa vecka ska vi fortsätta leka lite lekar för att eleverna ska lära känna varandra och stärka gruppens sammanhållning.

Utdrag ur Lgr11:
" kan samspela i möten med andra människor utifrån kunskap om likheter och olikheter i livsvillkor, kultur, språk, religion och historia"

Hösten börjar så sakteliga krypa sig närmare och vädret är väldigt ombytligt, därför är det viktigt att även eleverna har ombyte på fritids. Vi vill därför påminna om att se till så ditt barn har regnkläder (innebär, regnjacka, regnbyxor och stövlar) och kanske lång/kortbyxor att byta till om vädret plötsligt slår om. Vi har även fått förfrågningar på morgonfritids av elever som vill låna fingervantar under morgonrasten, de kyliga morgnarna kan kräva ett extra lager.

/ Trevlig helg!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar