fredag 22 mars 2019

v.12-13

Hej!

Denna veckan har vi som personal fått ta del av resultatet på trivselenkäten ni som vårdnadshavare fick fylla i kring ert barns fritidsgång. Överlag är vi mycket glada och stolta över resultatet på hur nöjda ni är och att ni känner trygghet i att vi tar hand om ert barn. Vi fick en del konstruktiva kommentarer kring vårt arbete och verksamheten och dessa tar vi till oss och använder i vårt förbättringsarbete.

Under veckan har vi varit i gympasalen med halva elevgruppen och lekt lite olika bollekar. Vi körde killerball, kon-boll och topsboll. Eleverna var mycket engagerade och energinivån har konstant hög. Vi pedagoger som var med hade fullt sjå att skicka tillbaka alla mjuka bollar till de vilt kastande lagspelarna. 

I torsdags så var det världsdagen för downs syndrom och Rocka sockorna! Det har målats strumpor och hängts upp och vi har gjort självporträtt. Självporträtten har vi hängt upp på avdelningen för att visa hur många fantastiska olikheter vi har. Och då alla elever inte hunnit göra sitt än så fortsätter vi med det nästa vecka. Vi kommer även fortsätta diskutera med eleverna kring våra olikheter, hur vi alla tränar på olika saker och att vi ska ha förståelse för varandra.




Vi har fått se solen en del under veckan som gått och vi hoppas att nästa vecka kan bjuda på lite högre temperaturer så vi kan vara ute mer utan att eleverna riskerar att bli lermonster i samband med uteleken. 



Vi påminner om att lappen för påsklovet skulle varit inlämnad idag fredagen 22/3 och att absolut sista dagen är på måndag den 25/3. Får vi inte in någon information så förutsätter vi att ditt barn är ledigt hela påsklovet. 

Slutligen följer här information om stängningsdagar som kommer det närmsta halvåret.



Till föräldrar med barn på Bryngelstorpskolan och Sjösa skolas fritidshem



Information om stängningsdag för fritidshemmet


Fritids är stängt måndagen den 17/6  samt fredagen den 16/8


Fritids har möjlighet till fyra stängningsdagar per år för planering, systematiska uppföljningar och kompetensutveckling. Vi hoppas att stängningsdagen inte ställer till bekymmer för er. Om ni behöver hjälp med att hitta en lösning, kontakta personalen.


Mvh

Anna K Kjellberg , Maria Lindblom och Matilda Johansson


Rektor                        Bitr.Rektor               Bitr.Rektor





maria.lindblom@nykoping.se


Vi önskar er en trevlig helg men mycket sol och fågelkvitter!
Bullerbyn




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar