fredag 8 mars 2019

Vecka 10-11

Hej!

Vilken härlig studiedag vi hade i onsdags. Anemon och spelhålan grupperna gick ner till idrottssalen och hade bollekar och vi som var kvar spelade spel och pysslade. Direkt efter lunch gick vi till lekparken i Stenkulla och lekte och hade skoj. Vilka duktiga barn vi har som orkade gå så långt utan problem.

Igår hade vi första dagen av kunskapsfestivalen. Wow vad det är häftigt att se eleverna växa med uppgiften och vara så stolta när dom visar sitt arbete i skolan. På tisdag är det dags för den andra delen.

Denna vecka har dom börjat byta element på fritids så dramarummet har varit stängt vissa delar av veckan då det har varit hantverkare här. Det kommer att fortsätta även nästa vecka och då kommer det vara på ateljésidan också men vi ser till att verksamheten flyter på.

Under torsdagen hade vi melloröstning på vilka vi tror ska vinna finalen, Det var fullt engagemang bland barnen.



Under nästa vecka fortsätter vi prata utifrån skolans värdegrundstrappa  "Jag visar förståelse för att alla är olika"

Utdrag ur LGR11:
"Eleverna ska genom undervisningen på fritidshemmet ges möjlighet att utveckla sin förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer samt samarbeta utifrån ett demokratiskt och empatiskt förhållningssätt"

På tisdag är det kunskapsfestival igen och på onsdag är det dags för malva och dramagruppen att ha gympa i idrottssalen.
Vi hoppas vi kan vara ute mycket och spela fotboll, leka lekar och hoppa hopprep.

Trevlig helg!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar